•  / 
 •  / 
 • Klankheling
 • Klankheling

  Klank is in Lut haar praktijk bij elke heling een belangrijk ingrediënt. Of ze nu in een sessie voornamelijk werkt met klankschalen of met sjamanistische instrumenten of een energetische behandeling als basis neemt, de vibraties van stem en klank staan net zoals het geluid van de stilte, steeds centraal in haar werk.

  De combinatie van een zuivere intentie om te helen, de fijne energetische vibraties in haar stem en haar sterk ontwikkelde intuïtie staan garant voor het helend impact van stem en energie.  Ook haar schaterende lach en onvoorwaardelijke liefde scheppen een helend veld waarin vele helpers uit de andere dimensies aanwezig zijn en hulp bieden.

  Klankheling kan individueel in haar praktijk te Heverlee, of in groep bij haar thuis of op lokatie.  

  Klankheling als ontspanning en harmonisering is een mogelijkheid; maar ook een sjamanistische klankreis waarin de hulp van de spirits aanwezig is, een sjamanistische dreamtimehealing waarbij inzicht en visie kan gevraagd worden, en elke 'vorm' die zich in het moment aandient. 

  Zie ook : helend werken met klank.

   

  Neem contact op voor een individuele afspraak via de contactpagina.
  Prijs: sessies van 1 uur aan 55 Euro (50 Euro bij beperkte financiële middelen), studenten 45 Euro, sessie van anderhalf uur : 75 euro.

  Voor meer informatie over klankheling in groep, zie agenda.