•  / 
 •  / 
 •  / 
 • Sjamaan, laat klinken je stem
 • Sjamaan, laat klinken je stem

  De stem speelt een belangrijke rol in het werk van de sjamaan - of het nu is om sjamanistische reizen te begeleiden, klank te gebruiken voor healing - en energiewerk, via gesprek inzichten door te geven, een zegening te geven, in trance of een andere staat van bewustzijn te gaan, contact te maken met de voorouders of helpers uit andere dimensies, de eigen heling en (genees)kracht te versterken ...

  De stem is hierbij schier onmisbaar en de vreugde wordt groter naarmate de stem vrijer voelt en in vertrouwen beschikbaar is voor alles wat dan in ontvankelijkheid uit de hogere inspiratie ontspruit. Of we nu de stem van de engel laten zingen of de rauwe keelstem van het wilde beest laten brullen, alles valt of staat met het vertrouwen in de mogelijkheden van de eigen stem. Deze zijn vrijwel onbegrensd en stellen zich o zo graag ten dienste van grote geest vanuit een open hart en een zuivere intentie.

   

  Tijdens deze workshop word je bij de hand genomen om weerstanden, angst en remmingen los te laten, de keelchakra te bevrijden van blokkades en belemmeringen en het vertrouwen in de eigen stem te herstellen. Je krijgt een heel aantal tools om later ook op eigen houtje verder te "werken" aan - en te genieten van! - de ontplooiing en uitbreiding van de mogelijkheden van je stem.
  Om de keelchakra open te houden is het belangrijk
  - je eigen waarheid te spreken en ernaar te handelen,
  - je emoties te uiten zodat ze geen blokkade vormen,
  - je creativiteit te laten stromen,
  - je basisvertrouwen te versterken en je angsten te overwinnen, liefdevol en mild.

   

   

  Concrete informatie betreffende 'Sjamaan, laat klinken je stem!'
  Plaats: bij Lut thuis.
  Aanvang: om 10 u stipt; welkom vanaf 9.45u ! Het einde wordt voorzien rond 17.30 uur; afhankelijk van het aantal deelnemers kan het tot 18u uitlopen.
  Aantal deelnemers: minimum 6, maximum 12. Deelname wordt bepaald door de volgorde van inschrijving die gebeurt via contact. Vermeld a.u.b. uw naam en telefoonnummer en de vermelding 'sjamaan'.
  Bijdrage: 79 euro.
  Meebrengen of aandoen: losse kledij in laagjes, warme sokken, huispantoffels, lunch (voor thee en water wordt gezorgd), evtl een eenvoudig opnameapparaatje , matje, trom.

  Neem contact op bij interesse of om je in te schrijven voor deze workshop. Vermeld "Workshop sjamaan", je naam, emailadres en telefoonnummer.