•  / 
 •  / 
 •  / 
 • Klankgeoriënteerd zingen
 • Klankgeoriënteerd zingen

  Daar waar de stempedagogische aspecten van de methode van het klankgeoriënteerd zingen volgens Gisela Rohmert aanvankelijk centraal stonden en de aanzet gaven tot de ontwikkeling van dit stempedagogisch model, werd algauw duidelijk dat de stemtherapeutische effecten van deze specifieke werkwijze vanuit klankervaring en klankstimulatie in gelijke mate aanwezig zijn.

   

  Niet alleen wordt het strottenhoofd en steminstrument bevrijd van beperkende patronen en overdreven controle, de werking van de klank zelf kan tegelijk bevrijdend en 'verlichtend' werken op fysiek, emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel vlak. 

  Deze methode is tevens een dankbare instap om te werken aan jezelf; alle aspecten van je eigen wezen komen aan bod en kunnen worden getransformeerd met behulp van de klank zelf.

   

  Lut is pionierster voor deze methode in België en combineert haar grondige kennis en ervaring hiermee met haar intuitie en geneeskracht.  Haar passie voor klank én voor helend werk vinden elkaar en bevruchten elkaar op deze manier.

   

  Individuele sessies lenen zich het best voor therapeutisch werk vanuit klank, doch ook tijdens workshops komt het therapeutisch aspect steeds aan bod, zij het minder expliciet.

   

  Neem contact op voor een individuele afspraak via de contactpagina.
  Prijs: sessie van 1 uur aan 55 Euro (50 Euro bij beperkte financiële middelen), studenten 45 Euro.
  Voor meer informatie over de workshops in groep, zie agenda.