•  / 
 •  / 
 • Wegbeschrijving praktijk
 • Wegbeschrijving praktijk

  Voor een aangepast wegbeschrijving vanaf uw locatie kan u op het onderstaande kaartje klikken.

  Met de wagen vanuit Leuven, Naamse poort neem je de Naamse Steenweg tot net voor de spoorweg waar je rechts afslaat (rechts heb je een plein met drie moderne standbeelden). Dit is de Sint Lambertusstraat die je volgt tot net voor het eerste kruispunt. Daar vind je op je rechterhand, naast fotograaf Van Nieuwenhove nummer 34. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.

  Met het openbaar vervoer neem je vanuit het station te Leuven de trein richting Ottignies en stap je af aan de eerste halte, Heverlee. Je steekt aan de verkeerslichten over en neemt de Sint-Lambertusstraat langsheen het plein (parallel aan de spoorweg). Bovenaan rechts vind je nummer 34 naast fotograaf Van Nieuwenhove. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.
  Een andere mogelijkheid is bus nummer 2 die om de 10 minuten vanuit het station te Leuven vertrekt of bus 337 . Afstappen aan het station van Heverlee. Je neemt rechts de Sint Lambertusstraat zonder de lichten voor de spoorweg over te steken. Bovenaan rechts vind je nummer 34 naast fotograaf Van Nieuwenhove. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.