•  / 
  • Wie ben ik
  • Wie ben ik

    Lut Lemmens werd als kind al betoverd door klank en door de mogelijkheden van de menselijke stem. Zingend in een schitterend meisjeskoor met internationale faam besluit ze logopedie te studeren met als doel haar honger naar kennis over de stem en de vorming en heling ervan te verwerven. De specialisatie van het vakdomein stem maar ook de opleiding van het klankgeoriënteerd zingen volgens het Lichtenberger Institut für angewandte Stimmphysiologie (als pionier voor België), openen een boeiende basis voor het stemwerk in haar individuele praktijk en met groepen.

    Sinds 1996 komt haar spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling en wordt het helende effect van klank, zoals ze dat zelf heeft ervaren bij haar eerste Reiki-inwijding, haar grote passie. Sindsdien gebruikt zij heel gericht haar stem en klanken als helende instrumenten bij Reiki-initiaties, maar ook in individuele sessies en op mantra-avonden of klankhelingen. Ook het werk met vele spirituele leraren versterkt haar vertrouwen als intuïtief kanaal steeds meer.

    Sinds juni 2008 betreedt ze expliciet het pad van het sjamanisme. Ze geniet haar opleiding bij Frank en Kathy Coppieters en ontvangt op 7 oktober 2010 haar initiatie als sjamaan. Daarnaast heeft ze recentelijk inwijdingen door Incasjamanen ontvangen. Ze heeft een prachtig klinkende trom gemaakt onder leiding en bezieling van Roel Crabbé. Ettelijke diepgaande transformaties versterken haar vertrouwen in en overgave aan haar innerlijke stem en haar hogere inspiratie. Door de integratie en combinatie van dit alles is ze vaak getuige van wonderlijke resultaten.

    zie curriculum vitae