•  / 
 •  / 
 • Wegbeschrijving thuis
 • Wegbeschrijving thuis

  Voor een aangepaste wegbeschrijving vanaf uw locatie kan u op het onderstaande kaartje klikken.

  Met de wagen. Kom je van de autostrade (E40 of A12) dan neem je afrit Leuven. Je rijdt drie verkeerslichten voorbij en slaat bij het vierde verkeerslicht rechts af. Dan bevind je je op de ring. De Naamse poort ligt aan het volgende groot kruispunt met lichten. Daar sla je rechts af en zo kom je op de Naamse Steenweg, die je volgt tot net voor de spoorweg. Daarna sla je weer rechts af (aan je rechterhand heb je een plein met 3 moderne standbeelden). Dit is de Sint Lambertusstraat die je volgt tot het eerste kruispunt waar je links afslaat en de Waverse baan neemt. Deze vervolg je een heel aantal kilometers en zo rijd je doorheen Heverlee en Oud-Heverlee, het Zoet Water voorbij. Aan het plakkaatje van ′Sint-Joris- Weert′ neem je onmiddellijk de eerste straat links. Dit is de Oude Nethensebaan (in deze straat bevindt zich ook de politie). Na ongeveer 500 meter vind je op je rechterhand het nr 33/1, de voordeur bereik je via het brugje op het overdekt terras.    Opgelet: er is momenteel een wegomlegging waardoor je mijn straat niet in mag.  Rij verder rechtdoor en neem de derde straat links (de hollestraat).  Aan het eerste kruispunt ter hoogte van de politie rij je linksaf en ben je in de Oude Nethensebaan.  

  Bus 337 Leuven Waver vertrekt ieder uur aan het station van Leuven of aan de Naamse poort of het station van Heverlee. Je vraagt de halte van de Leuvensebaan nr 14 in Sint Joris Weert. Als je daar uitstapt, steek je de Waversebaan over en loop je even naar links de Heidestraat omhoog. Deze komt uit in de Oude Nethensebaan die je naar rechts neemt. Eén zijstraat voorbij vind je het nummer 33/1. De voordeur bevindt zich op het overdekte terras en bereik je via het brugje.

  Vanuit het station te Leuven vertrekt een trein richting Ottignies. De derde halte is Sint Joris Weert. In St Joris Weert moet je van aan het station nog wel een kwartiertje stappen richting politie. Je stapt het station uit en gaat naar rechts langs de spoorlijn in de richting van de bareel. Aan de bareel gekomen neem je rechts en steek je de sporen over. Je vervolgt deze baan (de Waverse baan) en gaat voorbij bankkantoor, bloemenwinkel, krantenwinkel, apotheek en kerk. Schuin tegenover het laatste gebouw van de moderne appartementenblokken voorbij/naast de kerk, vertrekt een straat schuin rechts omhoog: de Hollestraat. Die neem je en volg je tot op de hoek waar de politie zich bevindt. Daar neem je links en kom je in de Oude Nethensebaan. Nummer 33/ 1 bevindt zich op je linkerhand even na de eerste bocht, net voorbij een houten blokhut. De voordeur bevindt zich op het overdekte terras en bereik je via het brugje.