Munay-Ki

In het najaar 2008 ontving Lut Lemmens de 9 Inca-initiatierituelen, Munay-ki genaamd, die een prachtig bewustzijns- en transformatieproces teweegbrachten waar ze nog dagelijks de vruchten van plukt.

Munay-ki betekent letterlijk 'ik hou van jou'. Deze liefdevolle rituelen werken diep helend en beschermend. Ze openen o.a. onze mogelijkheden als genezer, ziener en behoeder van de aarde. De 9 initiaties werden door de Inca-sjamanen aangeboden in voorbereiding op de bewustzijnsverandering, noodzakelijk voor het begin van een nieuwe grote cyclus in 2012. Ruime informatie hierover vind je op www.munay-ki.be.


Lut Lemmens verheugt zich erop de Munay-ki initiaties verder door te geven.

  Om ze te ontvangen is er geen voorkennis vereist.Een   ontvankelijke en open houding volstaat.

  Concreet plant Lut dit liefdevol spiritueel groeiproces hetzij over 3 dagen van 10.30u tot 18u of 10u tot 17.30u : zie agenda.

Welkom een kwartier op voorhand bij een kopje thee! Het begin graag stipt. 

Indien gewenst kan er nog een oefensessie gepland worden voor diegenen die de initiaties zelf wensen door te geven.  Zie agenda of neem contact op via de contactpagina.

Locatie: bij Lut thuis te Sint Joris Weert (zie wegbeschrijving)
Mee te brengen, indien mogelijk : een shaker (muziekinstrument), één of enkele stenen die je met 1 hand kunt omvatten, een matje en dekentje schrijfgerief.
Prijs: Een bijdrage van 88 euro per dag wordt gevraagd voor de coaching en organisatie. Het financiële mag geen drempel zijn om deel te nemen. Neem contact op indien dit bedrag een probleem vormt.  Het devies is: hoe meer zielen, hoe meer vreugde! en hoe krachtiger de uitwisseling.


Graag inschrijven per mail. Vermeld "Munay-ki", je naam, emailadres en telefoonnummer.