Nusta Kapay

 

Net zoals de Munay-ki rituelen, zijn de initiatieceremonies van de Nusta Karpay een prachtig geschenk van de Inka sjamanen uit de Andes in Peru. Nusta betekent prinses, godin, priesteres; karpay betekent initiatie. 

Dona Maria besliste in 2009 deze initiaties aan ons door te geven om het vrouwelijke aspect in onszelf te helen (en dit geldt voor vrouwen en mannen!) en onze verbinding met moeder aarde te versterken.  Elk van de 7 initiaties verbindt ons met de helende en transformerende energie van 7 overeenkomstige krachtplekken in Peru.  Er wordt gebruik gemaakt van stenen, kaarsen, water, bloemen, cocablaadjes, veren en zoveel meer.  Een feest van eenvoudige symboliek, schoonheid, ontvangen van krachtige energieuitwisseling en boven alles verbondenheid met moeder aarde  en alle elementen.

Lut Lemmens ontving deze initiaties van Don Mariano en Don Alexandro in maart 2010. 

Ze geeft ze met liefde en dankbaarheid door vanuit de verbinding die ze met Peru heeft sinds ze de Queros bezocht en ook daar ‘thuis’ kwam.


Er is geen voorkennis vereist.  Deze rituelen sluiten aan bij Munay-ki, maar staan er tegelijk los van.
De Nusta-Karpayrituelen worden doorgegeven over 2 dagen van 10 tot 18u bij Lut thuis te Sint Joris weert. 
Zie agenda op de homepagina en wegbeschrijving voor concrete informatie.


Vraagprijs voor de 2 dagen is 120 euro.  Het financiële mag echter geen drempel zijn en kan persoonlijk worden aangepast op verzoek.

Mee te brengen: luchpakket, voor drank wordt gezorgd.  Losse kledij in laagjes, een steen van je eigen woonplaats  die je in je hand kan omvatten.  

Inschrijven kan via de contactpagina.