•  / 
 •  / 
 •  / 
 • Pad van de Inca
 • Pad van de Inca

  Lut ontving de leringen van 'het pad van de Inca', uit handen van Juan en Ivan Nunez del Prado.

  Het Pad van de Inca wordt onderverdeeld in 3 paden: het rechterpad, het middenpad en het linkerpad.

  Het rechterpad komt als eerste aan bod en omhelst het innemen van je plek in de kosmos van levende energie.

  Dit betreft de aspecten van het pad die te maken hebben met de structuur, de geordende kennis, de mystieke kennis van de energie van het universum en onze plaats daarin. Je leert je plaats in te nemen tussen bovenwereld en benedenwereld, zodat je een kanaal wordt voor de stromende energie van de hemel naar de aarde, en de aarde naar de hemel.

  Na een korte theoretische inleiding zoals onderwezen door Juan en Ivan, en aangevuld met eigen ervaringen rechtsreeks uit Peru, wordt al snel overgegaan tot het aanleren en integreren van 3 uiterst eenvoudige oefeningen.  Deze vormen de basis van het pad van de Inca en zouden volstaan om tot verlichting te komen!  

  Het mooie is dat ze in hun concrete toepassing niet veel tijd vragen en dat je ze vrijwel overal ongezien kan beoefenen!

  Het is een eer en een vreugde dit pad met anderen te verkennen en de wijsheid en kracht van deze oude gevestigde traditie door te geven.

  Deze cursus wordt gegeven op 2 aansluitende namiddagen van 14 tot 17u bij lut thuis.  Vraagprijs is 110 voor de 2 namiddagen.  neem contact op mocht dit een belemmering zijn.


  Mee te brengen:  Krachtsteen (een kristal of kleine steen die een bijzondere betekenis voor je heeft) en een kleine steen van de plek waar je woont.  Draag losse kledij in laagjes, warme sokken.

  Neem contact op via de contactpagina bij interesse.