Reiki I

Tijdens deze eendaagse cursus leer je zowel jezelf als anderen een basisbehandeling geven.  Het doel van Reiki is steeds heling te brengen.  De eerste graadinwijding heeft voornamelijk invloed op het fysieke niveau.  In al zijn eenvoud is deze helingmethode toegankelijk voor al wie zich ervoor openstelt en zich laat initiëren.  Tijdens de initiatie die individueel wordt doorgegeven door de leraar, wordt de ontvanger afgestemd om deze helende universele energie door de handen te laten stromen wanneer deze zich daarop afstemt.  

De initiatie zelf is tegelijk een krachtig helingsmoment dat individuele accenten krijgt;  meestal is klank ook een toegevoegde waarde en personal touch.

Er is geen voorkennis vereist; ontvankelijkheid en bereidwilligheid volstaan. Er wordt cursus gegeven in groepjes van 2 tot maximaal 4 deelnemers.

De eerstegraadsinwijding vindt bij Lut thuis plaats te Sint Joris Weert (zie wegbeschrijving).

Raadpleeg de agenda voor de data van de eerstvolgende inwijding.  Mocht je interesse hebben en de datum past niet, laat dit gerust weten per mail via de contactpagina!  Dan wordt een nieuwe datum in overleg vastgelegd.


Prijs: 185 Euro (syllabus en getuigschrift inbegrepen)
Mee te brengen: lunchpakket voor ’s middags, losse kledij, warme sokken en trui.

Neem contact op om je in te schrijven voor deze cursus. Vermeld "Reiki I", je naam, emailadres en telefoonnummer.